dijous, 18 de febrer del 2010

Llocs de La Canal 2010

Quin lloc del teu poble t'agradaria descriure per fer una guia turística de La Canal?
Observa els que ha escollit l'alumnat de 1r.

dimarts, 16 de febrer del 2010

Guia del candidat

Lourdes m'ha enviat la guia del candidat de les proves de certificació de l'Escola Oficial d'idiomes de l'any passat. Així l'alumnat interessat podrà consultar-la i tindrà una informació més concreta de les proves.

dilluns, 15 de febrer del 2010

Prova d'homologació d'anglés

Esta entrada és per a l'alumnat més major. Lourdes m'ha passat els models dels examens de la prova d'homologació d'anglés perquè puguen consultar-los en aquest blog.
S'avaluen tres destreses: comprensió oral, comprensió lectora i expressió escrita.

Espere que us siga útil.

Model Com. Oral

Model Com. Lectora

Model Exp. Escrita

dissabte, 13 de febrer del 2010

Dia dels enamorats

Demà és el dia dels enamorats. Tant si ja t'has fixat en alguna persona com si encara no ho has fet, segur que t'agrada llegir els poemes que Salvia ha posat al blog Poesia Infantil i Juvenil, de la Biblioteca de Cocentaina. Crec que és un bon regal!

divendres, 12 de febrer del 2010

Carnestoltes 2010

Esta vesprada pares, mares, professorat i alumnat del col·legi han fet una cercavila per mostrar les seues disfresses. Estic segur que han treballat molt durant setmanes per a preparar-les!

Carnestoltes Navarrés 2010


dijous, 4 de febrer del 2010

Llibre de Fotografies de Navarrés

El passat diumenge va tindre lloc la presentació del llibre de fotografies "Navarrés", a la Casa de la Música. Es va projectar un audiovisual, van cantar i van parlar els autors i l'alcalde de la localitat.

És una obra realitzada per Montse Benet i per Enrique Pallàs. Montse, fotògrafa molt coneguda, va col·laborar amb l'Institut per organitzar el Concurs de Fotografia de l'any passat. Enrique, fotògraf resident a Bicorp, és pare d'un alumne del nostre Centre.

El llibre, a més de ser un document valiós, us pot servir d'inspiració per al treball de descripció d'un edifici o lloc d'interés del vostre poble.

Pitja ací i podràs veure'n una mostra.