divendres, 29 de febrer del 2008

Recorda

L'AMPA de l'IES ens va donar un full informant-nos que el proper dilluns, dia 3 de març, hi ha una xarrada sobre el tema
"COMUNICACIÓ PARE/MARE I FILL/A". L'has entregat a casa? Ja saps que Pepe fa unes xarrades interessants i, a més, els assistents podran triar el tema de la següent reunió.
Per altra banda, saps que el professorat ha de tindre les notes de la segona avaluació el proper divendres, dia 7? Si has d'acabar algun treball, o entregar quaderns... pots aprofitar algun moment del cap de setmana. No totes les hores, eh?

dijous, 28 de febrer del 2008

A València!

Hui hem anat quasi tot 1r i tot 2n a València. De professorat anàvem Javier S., Mariló, Rosalia, Javier H., Mariam, Miguel, Mari Carmen i jo. Hem necessitat dos autobusos, un d'ells de dos pisos.
Tornàvem més de les 7 de la vesprada.Vosaltres heu de dir si mereixia la pena o no.
Ens demanen l'opinió del professorat perquè avaluem l'exposició, l'obra de teatre i la visita al museu. M'agradaria que escrigueres que t'han semblat aquestes activitats per ajudar-nos en aquesta avaluació. Per altra banda, serviria per a planificar altres eixides.
Fes doble clic a la imatge.

ExcVcia28-02-08

dimarts, 26 de febrer del 2008

Pronoms febles

Javier, de 1r C, m'ha enviat un correu amb el text que heu de completar amb pronoms febles. El publicarem, però hui encara no. A que està clar el motiu?

Krasimir, Diego i Javier són els primers que han participat a aquest bloc. Es mereixen un aplaudiment per valents!

Demà a veure si us animeu a contar alguna cosa de la visita a la depuradora amb Agustín.

dilluns, 25 de febrer del 2008

I el museu?

No se m'oblidava, no. Ja sabeu que la nostra comarca és molt important per a l'estudi de la Prehistòria i ha aportat molt al Museu de València. Ho veurem dijous a la vesprada, però tu ja pots fer una visita virtual: http://www.museuprehistoriavalencia.es/
Fes-li una ullada perquè, com és gran, a València no ho podràs veure tot. L'alumnat de 1r només veureu les Sales de Prehistòria i l'alumnat de 2n, que les vau visitar l'any passat, continuareu amb Els ibers i el Món romà.
A quina Sala de la Planta de Prehistòria podrem observar objectes trobats a la Ereta del Pedregal de Navarrés? Què són?
On trobem referències a la importància de la Cova de l'aranya de Bicorp?
Què diuen, a les Sales del ibers, del poble de Moixent?

D'excursió!

Recordeu que dijous, 28 de febrer, anem d'excursió?

Podeu entrar a la pàgina del teatre: http://www.escalantecentreteatral.com/ i veure el cartell de "Somni d'una nit d'estiu". També podràs averiguar el titol de l'exposició que visitarem abans de l'obra de teatre.
Seràs capaç de trobar el Decàleg del bon espectador i recordar cinc de les seues normes?

Com participar?

La manera de participar és fent comentaris: crítiques i suggeriments a una o més de les entrades. També espere que algú/alguna es mostre d'acord!
La setmana pròxima utilitzarem els comentaris per a publicar els vostres treballs.

Per a deixar el vostre comentari, heu de :

- Escriure les lletres que veieu. Això es fa per a protegir-se de màquines que envien comentaris massivament a molts ordinadors.
- Posar la vostra identitat i contrasenya de Google. Si no en teniu es fa ràpidament.

No et preocupes si no apareix el comentari de seguida: es publicarà posteriorment.

diumenge, 24 de febrer del 2008

Començant

Benvinguts i benvingudes a aquest espai. Intentarem que servisca per a mantindre comunicació entre professor i alumnat, informar, aclarir dubtes, rebre suggeriments, mostrar treballs... i tot allò que arribem a aprendre!