dimecres, 29 d’octubre del 2008

Pares/mares i Internet

Esta vesprada hem tingut reunió amb els pares i mares de l'alumnat de la nostra tutoria. En 2nB han vingut els pares o mares de 18 dels 25 alumnes, cosa que suposa un èxit d'assistència.
M'agrada poder parlar de l'educació amb ells/es perquè pense que són els principals interessats en l'èxit dels seus fills/es. Destaque tres punts del que s'ha dit:
- Algun alumne/a no respecta el professorat i això s'ha de millorar. Usarem el telèfon per a informar de manera ràpida.
- L'ADSL no funciona a Bolbaite. I a altres pobles? Per què? Podem fer alguna cosa o simplement és que no és rentable per a les companyies telefòniques?
- Els pares i mares poden participar a aquest bloc? Clar que sí: ho vaig posar al costat del títol i seria importantíssim.

divendres, 24 d’octubre del 2008

Juga i aprén

Este matí he informat, com a coordinador, altres professors/es de possibles activitats a fer amb el seu alumnat. A continuació trobaràs enllaços per a començar algunes. Entra i, si et pareixen interessants, podràs participar-hi. Jo ja m'hi he inscrit com a tutor

Circulando és un portal d'Educació Vial de la Fundació Mapfre. En ell hi ha revistes i jocs.Pots jugar ja, sense més dificultat.


Salut activa, de l'Institut de la Joventut, és un concurs que es divideix en tres fases:

Inscripció:  En aquesta fase, s’hi registraran els/les participants i els/les tutors/es fins al 3/11/2008.

Joc: Constarà de tres etapes d’una setmana de durada cadascuna.

Etapa 1: Del 3/11/2008 al 10/11/2008
Etapa 2: Del 10/11/2008 al 17/11/2008
Etapa 3: Del 17/11/2008 al 24/11/2008

A Salut activa has estat nomenat/da Agent Secret/a en pràctiques per a la Salut, i com a tal hauràs de realitzar una sèrie de missions en les quals poses en pràctica la teua habilitat, la intel•ligència i els coneixements de salut.  Les missions són:

•Etapa 1
 o Sol/a a casa   
  o El/la amic/ga d’intercanvi   

•Etapa 2
 o El partidàs    
  o La gran quedada

•Etapa 3
 o La festa      
  o Salva el planeta

dimarts, 21 d’octubre del 2008

T'agrada Harry Potter?

Si has vist les pel·lícules de Harry Potter o has llegit els seus llibres, segur que t'agradaran també les dues narracions que han inventat alumnes de 2n. Són narracions en que predomina la imaginació, les aventures estan situades en mons imaginaris, n'intervenen personatges extraordinaris, hi ha una lluita entre el bé i el mal...

diumenge, 12 d’octubre del 2008

Auca de la coca (1r B)

Fins a hui no he pogut posar les auques de 1r B, però ací estan! Segur que us agraden.

divendres, 10 d’octubre del 2008

Auca de la coca (1rA)

Hem seleccionat alguns dels treballs que heu fet en 1rA. Quin t'agrada més?

dijous, 9 d’octubre del 2008

El 9 d'octubre

Estos dies no anem a l'institut perquè són les festes de Navarrés. Passades per aigua, per cert, però tot fa falta.

Hui s'han suspés la mascletà i la partida de raspall i demà no sé si es podrà muntar el parc infantil que estava previst. Sort que el teatre, el concurs de disfresses i els espectacles són en lloc cobert!

Però, bé, el que volia plantejar-vos és una altra cosa. Hui, 9 d'octubre, és festa a molts pobles i ciutats. Saps el motiu d'esta festa? Què es commemora? Quina opinió tens tu d'aquest fet?

Deixa el teu comentari. Pots ajudar-te amb la següent auca

http://www.auques.cat/auques.php?auca=jaumeI&pag=1

dijous, 2 d’octubre del 2008

Hi vindràs?

Fa poc que hem començat les classes, però ja estem organitzant una eixida a València. Tenim previst anar a veure l'obra de teatre "El metge a bastonades" a la Sala l'Horta i, a la vesprada, visitar l'IVAM.

L'obra de Molière, famós autor francés, serà divertida i ens servirà per a animar la lectura del trimeste en 1r("Joan el Cendrós"). L'IVAM és un dels museus espanyols més importants, la majoria no l'heu vist i us cridarà l'atenció.

Encara que el viatge serà d'ací un mes, necessitem reservar ja les localitats del teatre. Per això demà repartirem un full a tot l'alumnat de Primer Cicle d'ESO i entre dilluns i dimarts arreplegarem l'autorització dels pares/mares i els diners per a les entrades i els autobusos.

L'excursió del febrer passat va quedar prou bé. A veure si t'animes!

Us deixe un enllaç per a cada activitat perquè us feu una idea:
http://www.lhortateatre.com/indexval.html

http://www.ivam.es/asp/index.asp?idioma=v