divendres, 14 de març del 2008

"Pequeñas pero matonas"

Eixe era el lema que portava l'autobús de la conselleria de Sanitat que va vindre ahir a l'institut. Els grups de 1r d'ESO vau participar en les activitats propostes en esta campanya de prevenció contra el consum de drogues.
En primer lloc, alguns companys van representar unes escenes per a reflexionar sobre distintes formes de reaccionar quan t'inviten a consumir algun tipus de sustància addictiva: passivitat, agressivitat i assertivitat. Recordes les diferències i quina resposta s'aconsellava?
Les monitores també van organitzar un joc de preguntes i respostes sobre consum d'alcohol, tabac, cannabis i pastilles.I vau participar molt bé i amb molt d'interés.
Em va cridar l'atenció que teníeu clara la informació: per exemple que l'edat legal per a poder consumir alcohol és als 18 anys i que "al Consum" no us venen si no teniu eixa edat.
Si teniu la informació... com és que cau tanta gent en la trampa de les addiccions?
Vas a participar en el Concurs de Dibuix? Recorda que és un dibuix publicitari per a previndre el consum de drogues i pots escriure, també, un eslogan.
Pel que fa a un altre tema, per què els fullets que ens van donar estaven únicament en castellà? Pensarien que no enteníem el valencià?