dijous, 30 d’abril del 2009

Llocs de La Canal

L'alumnat de primer us ha preparat la descripció d'alguns llocs de La Canal de Navarrés.

dilluns, 27 d’abril del 2009

Lliurament de premis

Per gentilesa de Montse (www.fotoestudiomontse.com) disposem de les fotos del lliurament dels premis del Concurs Literari en Valencià i del I Concurs de Fotografia de La Canal de Navarrés.

Entrega de premis

dissabte, 11 d’abril del 2009

Navarrés homenatja Humet

Vas veure el concert-homenatge a Joan Baptista Humet celebrat a Barcelona? Ara tens l'oportunitat d'assistir a un nou concert a la seua localitat natal, Navarrés.
Serà el dissabte 16 de maig i les entrades es posaran a la venda a partir del pròxim dijous per al veïnat del poble i una setmana després per al públic en general.
Enrique Ginés conduirà el concert i hi participaran Maria del Mar Bonet, Marina Rossell, José Luis Silvaje, l'actriu Amparo Moreno, Moncho Borrajo, Ramoncín, Diango, el grup Al Tall, Paco Muñoz, Lluís Miquel...
Hi vindràs?

dimecres, 8 d’abril del 2009

Acabem el trimestre!

Hui acabem el 2n Trimestre del curs i hem fet diverses activitats a l'institut.
La primera ha sigut la Carrera Solidària. Felicitacions a totes les persones que heu participat, siga com a corredor/a, patrocinant, animant o a la seguretat dels encreuaments. Especialment a Juani i Amparo, pel seu esforç.
Hem tret 466 euros per als xiquets i xiquetes del Níger i encara ens falta arreplegar els diners que han aconseguit algunes persones.
Mira les fotos a veure si ixes!
Carrera solidària

Els més majors han jugat un bon partit de futbol, la Final, organitzada per Maria. A continuació, la Banda Juvenil de l'IES La Canal de Navarrés, dirigida per Vicent i amb la col·laboració de Clara, ha interpretat diverses obres. Han rebut nombrosos i merescuts aplaudiments!

Activitats 8-4-2009

De l'entrega de premis del Concurs Literari i del Concurs de Fotografia no puc oferir-vos imatges. Al menys, fins al moment...