diumenge, 23 de gener del 2011

Escrivim g o escrivim j?

Míriam ens ha enviat corregit el Text 6:
Diumenge passat obriren algunes botigues i els grans magatzems perquè estem en temporada de rebaixes. El meu germà major, Jesús i Jo vam anar amb la mare a comprar uns jerseis, una corretja i uns jocs per a l’ordinador. Regiràrem totes les prestatgeries fins que trobàrem el que volíem.

I coincidírem amb Gemma que es va comprar una falda i una jaqueta roges que feien conjunt i li donaven un aspect molt juvenil; també agafà un estoig de maquillatge per a la seua germana. En arribar a la caixa es va adonar que tenia la targeta de crèdit caducada, però ma mare li va deixar els diners per a pagar-ho tot.

Quan ja veníem carregats amb les compres, va caure una pluja que ens sorprengué de camí a l’estació. Aquestes pluges són molt traïdores i el pitjor de tot va ser que ens xopàrem de cap a peus. Passàrem tot el viatge mullats i no és un trajecte curt!
Avui la mare i jo hem anat a cal metge. A mi m’ha receptat un beuratge, però a la mare li han receptat unes injeccions, pobreta. El día de rebaixes ens ha costat car.
Miriam 2n A