diumenge, 17 d’abril del 2011

Quilòmetres de solidaritat amb els xiquets d'Haití

El proper 20 d'abril, dimecres, a les 10 del matí farem la VII edició de la carrera pels drets del xiquet QUILÒMETRES DE SOLIDARITAT (proposta de Save the Children), enguany amb els xiquets i xiquetes d’Haití.

  Es tracta d’una proposta d’educació en valors on la solidaritat és la protagonista.
En esta activitat els alumnes posen el seu esforç completant els quilòmetres simbòlics (cada volta a l'illa de cases se suposa que és un km) i busquen patrocinadors entre familiars i veïns per a eixe esforç. Per a això han de convertir-se per uns dies en agents de sensibilització en el seu entorn familiar, explicant perquè correran i com viuen els xiquets i xiquetes d’Haití.

Si ets alumne, i encara no tens el carnet de corredor demana'l al teu tutor/a.
Si vols col·laborar, patrocina un corredor (amb 0'50 €  o 1 € per km, per exemple)

Després tindrem altres activitats per celebrar el final del trimestre: campionat de futbol, taller de rastes, fabricació de begudes isotòniques, escacs...
A la Sala d'Usos Múltiples s'escenificarà una rondalla d'Enric Valor (se celebra el centenari del seu naixement) i el lliurament de premis del concurs literari Sambori.

¿Sabíeu que Marcial ha guanyat, a més de al Centre, un premi a nivell La Costera-La Canal on els altres participants eren valencianoparlants?
¿Heu felicitat Victòria, de 2n, per un altre premi d'una convocatòria estatal?