diumenge, 6 d’abril del 2008

Reunió de pares/mares

Aquesta propera setmana tenim reunió amb els pares i mares: les tutories de 1r cicle dimarts i les de 2n cicle i batxillerat, dimecres.
Hi ha persones que pensen que és millor entrevistar-se individualment amb cada família. Pense que una cosa no lleva l'altra, i que és important que els pares i mares del nostre alumnat es coneguen i es tracten, parlen de les seues preocupacions, dels dubtes... i que expressen les seues opinions respecte a l'educació del seus fills i filles.
A més dels resultats de la 2a avaluació i recordar els criteris de promoció, tractarem les novetats per al curs 2008-09 en Assignatures Optatives i Educació per a la Ciutadania.
És important, quasi imprescindible, l'assistència dels pares i mares per a poder rebre les seues propostes i suggeriments.
Parlant de propostes... felicitacions a l'AMPA per l'apertura de la Biblioteca de l'Institut a les vesprades! Així, l'alumnat que no disposa d'Internet a casa podrà accedir-hi des del Centre. A tu que et pareix?

1 comentari:

BelÉn -nVrS- ha dit...

em parix molt be que obrin una biblioteca aci a l'institut perque ara que no tenim un centre cibernétic aço va molt be per a nosaltres ja que no hi ha ninguna a navarres. done les feliçitats a l'ampa.