dimarts, 27 de gener del 2009

El Dia de l'Arbre

El Dia de l'Arbre es va instituir per a recordar les raons per què resulta imprescindible protegir els boscos. Entre les funcions ecològiques més importants que realitzen els arbres estan protegir i conservar el sòl i absorbir CO2.
Durant la setmana s'organitzaran a tots els cursos diverses activitats (concurs de fotografia, xarrades per part del professorat...) en les que s'explicarà el sentit de la plantació i el seu efecte positiu contra la desertificació i contra el canvi climàtic.
El pròxim divendres, 30 de Gener, l'Ajuntament de Navarrés celebrarà amb l’IES el Dia de l'Arbre. L’alumnat de 1r, 2n i 3r d’ESO, participarà en la reforestació d'un terreny municipal, després de la tercera hora de classe.

Ah! Si encara no tens una foto per al concurs, afanya't que arribes a temps: s'ha prorrogat una setmana perquè hi havia gent que hi volia participar i no en sabia res. Ara pots presentar una o dos fotos fins el 6 de febrer i se publicaran les fotos guanyadores una setmana després.

2 comentaris:

Javier ha dit...

hola em pase per a saber cuan dira el ganador del concurs del dia del arbre. Altra cosa el treball del dia del arbre meu no el vist per ningu sitio del blog. Cuan el posen al blog em podias avisar al meu correu?? Bueno et salude.

josri ha dit...

Javier, des del 20 de febrer estan posades les fotografies guanyadores. Les fotos insertades en word no les hem publicades.