dimarts, 22 de febrer del 2011

Descripció d'un paisatge II

Qui ha descrit aquest paisatge? Què hi descriu?

   Des de la terrassa de la casa de la meua àvia es veu un paisatge molt bonic i verdós.

   Hi ha una serralada molt llarga amb molts arbres d'un color verd llima i una caseta de camp feta amb pedra que està derrocada.
   Davall de la serralada de muntanyes hi ha un riu amb l'aigua molt blava. El riu pareix una serp de plata envoltada per uns arbustos marrons amb unes flors roges i unes canyes grogues i molt llargues.
   Hi ha un camí per on es pot anar a caminar, que està ple de pedres blanques i d'herba. Aquest camí va a una caseta de pedra que té el terrat derrocat com l'altra, dues finestres i una porta de fusta. Al voltant hi ha moltes plantes i flors i un hivernacle, amb arbres i plantes de totes les classes.
Darrere de la caseta hi ha un altre camí que comunica el riu amb uns carrers que hi han davant d'aquest paisatge i que tenen unes quantes cases. Es veuen uns grans arbres que tenen moltes fulles verdoses i unes rames molt llargues.
Per acabar hi ha com una cova de pedra que pot ser hi haja alguna cosa interessant.

I què diries d'esta altra descripció:
Quan mire per la meua finestra, el principal lloc que veig és un parc gran. Al parc hi han molts llocs per a jugar, un tobogan i una part mes cèntrica, que esta rodejada per jardins de roses.


A la part que més llunyana està del tobogan hi ha un camp de futbol, amb dues porteries i dues cistelles. Al voltant de la pista hi han molts bancs i arbres molts grans. A la pista hi han unes casetes que són els vestuaris per als jugadors de futbol o de bàsquet. Hi ha un estanc de peixos al costat del tobogan.

Al fons del parc hi ha un riu que desemboca en un cascada molt gran. Al riu veig com en una banda hi han quatre persones pescant, i a l'altra banda hi han dues perdones observant i gaudint el paisatge.

Al riu el rodeja una muntanya,on hi han unes escales per a pujar al poble.