dilluns, 30 de març del 2009

Carrera Solidària

L’IES La Canal de Navarrés ja col·laborà fa uns mesos amb la ONG Save The Children amb el Rastre. Vam arreplegar 490 euros.
Per al proper 8 d'abril, dimecres, organitzarem la “Carrera de la Solidaritat”, amb un doble objectiu. En primer lloc, desenvolupar un esperit crític en els nostres jóvens davant les injustícies amb respecte als drets dels xics i xiques. Per altre costat, recaptar diners per ajudar a millorar la vida de milers d'infants, concretament els de Níger, que tenen una infància marcada por la carència d'aliments i sense accés a la sanitat i a l'educació primària.
Es tracta d'una Carrera no competitiva en la qual el que és important no és arribar el primer a la meta, sinó ajudar, cadascú amb el seu esforç. Cada participant busca patrocinadors entre els seus familiars i coneguts, els quals es comprometen a abonar una quantitat de, per exemple, 1 euro per cada kilòmetre simbòlic que ell recòrrega.

Níger és un dels pitjors països del món per a viure, segons l' Índex de Desenvolupament Humà de Nacions Unides.


Els diners arreplegats per cadascú s'entregaran al tutor o tutora i, després, el Centre els enviarà al compte de l'ONG Save the Children. Observa el que es pot fer amb la nostra col·laboració.